Inloggen | Registreren Uw bedrijf toevoegen
D-box Verpakkingen B.V. Arnhem

D-box Verpakkingen B.V., Arnhem

( 4 vertoningen )

Bedrijfsprofiel D-box Verpakkingen B.V. Arnhem

Om continuïteit voor haar werknemers te kunnen waarborgen streeft D-Box langdurige relaties met haar afnemers na. Een goed persoonlijk contact waardoor de klanten zich thuis voelen bij de onderneming en haar werkwijze, ziet zij als belangrijkste middel hiertoe. Wij vinden het bijvoorbeeld heel belangrijk om u, als klant, te betrekken in het ontwikkelings-proces, om u zodoende kennis en inzicht te geven in de materie en onze werkwijze. Op de lange termijn zal dit wederzijds de samenwerking en dus het orderproces ten goede komen. Ook is D Box blijvend op zoek naar verbeteringen om haar reactiesnelheid en haar betrouwbaarheid te verhogen, dit in samenwerking met haar afnemers en leveranciers. Om "nooit nee tegen haar klant te hoeven zeggen", zal D-Box altijd haar creativiteit, vak- en marktkennis inzetten om een verpakkingsprobleem goed op te lossen. D-Box blijft daarom investeren in haar mensen om deze markt- en vakkennis "up-to-date" te houden. Ons machinepark, logistiek en automatiseringssysteem blijven voortdurend in ontwikkeling, zodat een zo breed mogelijk assortiment geproduceerd kan worden, tegen concurrerende prijzen.

Openingstijden van het bedrijf. Beweeg met de cursor over de vakjes om de tijden te zien.

Openingstijden 0.00u 6.00u 12.00u 18.00u 24.00u
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Deze openingstijden kunnen afwijken op koopzondagen en feestdagen.

Kamer van koophandel: 09110121 0000

Heeft u positieve of negatieve ervaringen met dit bedrijf? Laat het weten door gebruik te maken van onderstaande mogelijkheid. U kunt als gast berichten plaatsen. Offensieve inhoud zal niet worden getolereerd. De comments worden gemodereerd.

http://www.volhardingkartonnages.nl/ http://www.worldpack.nl/ http://www.rebapackaging.nl http://www.beumerpackaging.nl http://www.d-box.nl
Ads by google
Ads by google