Inloggen | Registreren Uw bedrijf toevoegen
Floristijn Makelaardij Eindhoven

Floristijn Makelaardij, Eindhoven

( 1 vertoningen )

Bedrijfsprofiel Floristijn Makelaardij Eindhoven

Voor professionele verkoopbemiddeling, aankoopbegeleiding en al uw taxaties is FLORISTIJN makelaardij uw juiste NVM-partner. Met een uitgebreide dienstverlening en een persoonlijke benadering vervult Frans-Paul Koenen uw opdrachten.

Het kantoor-aan-huis van FLORISTIJN makelaardij is een bewuste keuze. In dit digitale tijdperk is alle informatie 24/7 op het internet beschikbaar, en voor persoonlijke afspraken kan de makelaar uitermate flexibel zijn. Dus geen 9-5 mentaliteit, maar ook in de avonduren of het weekend kunnen afspraken gemaakt worden. Ook is FLORISTIJN makelaardij daardoor ‘s avonds en in het weekend bereikbaar, uiteraard via de mail, maar soms ook telefonisch, rechtstreeks met de makelaar.

FLORISTIJN makelaardij is actief in Zuid-Oost Brabant, in een straal van ca. 25km rond Eindhoven, dus ook in de regio Helmond tot aan de Limburgse grens, in de regio Valkenswaard tot aan de Belgische grens, in de Kempen tot Tilburg, in Uden en Veghel, en in de omgeving van Boxtel en Vught tot ‘s-Hertogenbosch.
Kennismaken? graag! Bel of mail voor het maken van een afspraak, dan kom ik naar u toe, op een moment dat het u uit komt.

Openingstijden van het bedrijf. Beweeg met de cursor over de vakjes om de tijden te zien.

Openingstijden 0.00u 6.00u 12.00u 18.00u 24.00u
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Deze openingstijden kunnen afwijken op koopzondagen en feestdagen.

Kamer van koophandel: 17142968 0000

Heeft u positieve of negatieve ervaringen met dit bedrijf? Laat het weten door gebruik te maken van onderstaande mogelijkheid. U kunt als gast berichten plaatsen. Offensieve inhoud zal niet worden getolereerd. De comments worden gemodereerd.

http://www.hogenboommakelaardij.nl/ http://www.vanhuiswoningbeheer.nl/ http://www.fleurenhorecamakelaars.nl http://www.taxatiegroeptwente.nl/ http://www.yachtbrokers4u.com