Inloggen | Registreren Uw bedrijf toevoegen
Euroboor DMS Zoetermeer

Euroboor DMS, Zoetermeer

( 2 vertoningen )

Bedrijfsprofiel Euroboor DMS Zoetermeer

EUROBOOR BV, specialist in kernboortechniek, is fabrikant/leverancier van kernboormachines en kernboren met klanten in 65 landen wereldwijd. Sinds 1977 is Euroboor een belangrijke speler op de markt van verspanende gereedschappen. Euroboor is een belangrijke speler op de markt van verspanende gereedschappen en trendsetter op het gebied van innovaties en productontwikkelingen waar de markt om vraagt. Euroboor is sinds 1977 een belangrijke speler op de markt van verspanende gereedschappen. Zo bleven wij niet onopgemerkt. Naar het blijkt zijn wij een van de meest gekopieerde fabrikanten van kernboor- gereedschappen.. Euroboor is trendsetter op het gebied van innovaties en productontwikkelingen waar de markt om vraagt.. Zo zijn alle kernboormachines voorzien van de meest geavanceerde PcB boards, high-tech magneten en de sterkste motoren.. Omdat wij luisteren naar de gebruikers kunnen wij bij de ontwikkeling van ons professioneel gereedschap praktijkgericht innoveren tot een fantastisch eindproduct. . Wist u dat:. de kleinste magneet van Euroboor al een kleefkracht heeft van 1500kg?. de grootste Euroboor kernboormachine gaten kan boren van diam. 130mm?. er 3 Euroboor machines leverbaar zijn waarmee u kunt boren, maar ook kunt tappen;. er een half- en volautomatische kernboormachine is?. er zelfs een luchtaangedreven boormachine is?

Openingstijden van het bedrijf. Beweeg met de cursor over de vakjes om de tijden te zien.

Openingstijden 0.00u 6.00u 12.00u 18.00u 24.00u
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Deze openingstijden kunnen afwijken op koopzondagen en feestdagen.

Kamer van koophandel: 27125112 0000

Heeft u positieve of negatieve ervaringen met dit bedrijf? Laat het weten door gebruik te maken van onderstaande mogelijkheid. U kunt als gast berichten plaatsen. Offensieve inhoud zal niet worden getolereerd. De comments worden gemodereerd.

http://www.varpo.eu/ http://www.siebenafbouw.nl/ http://www.euroboor.com/ http://www.kernboor.nl/ http://www.htsbearings.com
Ads by google
Ads by google