Inloggen | Registreren Uw bedrijf toevoegen
Kleding groothandel Boekema & Zn. Deventer

Kleding groothandel Boekema & Zn., Deventer

( 19 vertoningen )

Bedrijfsprofiel Kleding groothandel Boekema & Zn. Deventer

Kleding groothandel Boekema & Zn. heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van baby- en kinderkleding aan detaillisten en bedrijven. Wij hebben een groot assortiment waarbij het aanbod babykleding verkrijgbaar is in de maten 50 t/m 92 en de kinderkleding in de maten 92 t/m 176. Alle producten die wij aanbieden zijn uitsluitend van goede kwaliteit en staan garant voor een lange levensduur. Wij voeren o.a. de merken Knot So Bad, Wooden Buttons, Doerak en Melton. Kleding groothandel Boekema & Zn. biedt baby- en kinderkleding via internet aan zodat u gemakkelijk online kleding kunt inkopen. In onze webshop kunt u een deel van onze collecties bekijken en bestellen. Vervolgens wordt de bestelling door D.P.D. bij u thuis afgeleverd. Bestellingen boven de € 275,- worden gratis verzonden. Naast de mogelijkheid om kleding via internet te bestellen is het ook mogelijk om de showroom van Kleding groothandel Boekema & Zn. te bezoeken waar de volledige collecties beschikbaar zijn. Bij een bezoek aan onze showroom kunt u de kleding in alle rust beoordelen. Daarnaast kunt u gedegen kleding advies krijgen of extra informatie inwinnen over onze diensten en producten. De showroom is alleen op afspraak te bezoeken. Bestel en ontdek het gemak van Kleding groothandel Boekema & Zn. of maak een vrijblijvende afspraak voor een goede impressie van onze collecties. Een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom verplicht u tot niets. Hebt u vragen? Bekijk eens onze “Veelgestelde vragen” pagina op onze website, wellicht dat u daar terecht kunt voor direct antwoord op uw vra(a)g(en). Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u bij vragen of opmerkingen contact met ons opnemen. Dit kan via het contactformulier op onze website. Het is ook mogelijk om ons te bellen of te e-mailen.

Trefwoorden : Webshops - Groothandel - Baby - Kinderen - Kleding - Schoenen

Openingstijden van het bedrijf. Beweeg met de cursor over de vakjes om de tijden te zien.

Openingstijden 0.00u 6.00u 12.00u 18.00u 24.00u
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Deze openingstijden kunnen afwijken op koopzondagen en feestdagen.

Kamer van koophandel: 08080493 0000

Heeft u positieve of negatieve ervaringen met dit bedrijf? Laat het weten door gebruik te maken van onderstaande mogelijkheid. U kunt als gast berichten plaatsen. Offensieve inhoud zal niet worden getolereerd. De comments worden gemodereerd.

http://www.kledinggroothandel.nl/ http://www.starlinen.nl/ http://www.globalonlinetrade.com/ http://www.tenkatetextiel.nl/ http://www.tasatrading.nl/