Inloggen | Registreren Uw bedrijf toevoegen
Jeka Holding B.V. Nijmegen

Jeka Holding B.V., Nijmegen

( 8 vertoningen )

Bedrijfsprofiel Jeka Holding B.V. Nijmegen

Jeka is sinds het begin van de jaren ’80 actief op het gebied van bewegwijzering en baseert haar praktijktoepassingen op een continue ontwikkeling van de theorie, met als gevolg internationale erkenning als een probleemoplossend merk en een positie als wereldwijd marktleider in logistieke systemen en bewegwijzering in magazijnen. Jeka werkt intensief samen met collega's, universiteiten en gespecialiseerde consultants om de logistieke processen binnen de magazijnomgeving steeds verder te verbeteren.

Jeka is, vanwege haar productiemogelijkheden, in een unieke positie om iedere verbetering direct en in uw voordeel door te kunnen voeren. Omdat kennis en expertise op het hoogste niveau zijn, kan Jeka u voorzien van de juiste oplossingen in uw situatie. Niet voor niets wordt Jeka al sinds jaar en dag gezien als ‘trendsetter in logistieke bewegwijzering’. Via onze site en shop www.JekaShop.nl vindt u onze logistieke bewegwijzering.

Ons assortiment omvat o.a. vloermarkering, barcode labels en borden. Door het aanbrengen van vloermarkering kunnen orde en veiligheid worden gerealiseerd in productie- en logistieke omgevingen. Barcode labels, wij noemen ze zelf Loka's (locatieaanduidingen), zijn etiketten voorzien van een locatienummer, barcode en eventueel een controlegetal.

De barcode labels kunnen worden gebruikt als locatieaanduidingen in bijvoorbeeld magazijnen. Opvallende, duidelijk leesbare aanduidingsborden voor een snelle oriëntatie. U kunt, indien gewenst, kennismaken met de theorieën waarop onze logistieke oplossingen zijn gebaseerd. Op afspraak laten we u in onze praktijkruimte te Nijmegen graag kennismaken met de ‘Science of Signs’ en leert u hoe u deze in de praktijk en op uw locatie kunt toepassen.

Openingstijden van het bedrijf. Beweeg met de cursor over de vakjes om de tijden te zien.

Openingstijden 0.00u 6.00u 12.00u 18.00u 24.00u
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Deze openingstijden kunnen afwijken op koopzondagen en feestdagen.

Kamer van koophandel: 10020984 0000
Ads by google