Inloggen | Registreren Uw bedrijf toevoegen
Order-Direct Business Software Almere

Order-Direct Business Software, Almere

( 5 vertoningen )

Bedrijfsprofiel Order-Direct Business Software Almere

Order-Direct Business Software

De software van Order-Direct is flexibel opgebouwd. Deze kan eenvoudig naar de wensen van uw bedrijf of medewerkers worden ingericht, hiervoor is geen specifieke kennis nodig. 

Sturing en optimalisatie

Medewerkers kunnen snel productief en prettig werken. Dit kan dankzij de flexibele opbouw en uitgebreide configuratiemogelijkheden zonder complexe (en dus kostbare) implementaties worden ingezet. Order-Direct doet precies wat het moet doen, zonder dure extra's.

Standaard maar toch flexibel

Functies van de software kunnen zodanig worden ingesteld dat ze optimaal aansluiten bij uw bedrijfsvoering. Ook de benamingen kunnen worden aangepast aan de termen zoals die in uw organisatie worden gebruikt, wat bijdraagt aan de herkenbaarheid.

Productiviteit van uw medewerkers

Snel kunnen werken met slimme functies zoals doorklikken naar andere onderdelen, 'drag & drop' functionaliteit en een geavanceerde zoekfunctie die suggesties geeft tijdens het invoeren van de zoekopdracht, dat is waar ons pakket zich op richt.

Niet gebruikmaakte functies gemakkelijk worden verborgen, waardoor de software altijd overzichtelijk en eenvoudig te bedienen blijft voor de individuele medewerker.

Breed inzetbaar

Order-Direct draait op standaard Windows PC's en via een koppeling met de webshop, het klantenportaal of de webapplicatie. Daarnaast is het beschikbaar als cloud applicatie. Order-Direct heeft koppelingen met verschillende financiële pakketten zoals Snelstart, AccountView, AFAS en Twinfield.

Gebruiksgemak

U kunt na enkele uren training aan de slag door de doordachte opbouw en lay-out van de schermen. Alle onderdelen werken zoveel mogelijk op dezelfde manier, waardoor ook nieuwe gebruikers snel hun weg vinden.

 

Openingstijden van het bedrijf. Beweeg met de cursor over de vakjes om de tijden te zien.

Openingstijden 0.00u 6.00u 12.00u 18.00u 24.00u
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Deze openingstijden kunnen afwijken op koopzondagen en feestdagen.

Kamer van koophandel: 12047231 0000
Ads by google