Inloggen | Registreren Uw bedrijf toevoegen
Totaalvers | Polak Mourits Poortugaal Aardappelen, Groenten en Fruit B.V. Poortugaal

Totaalvers | Polak Mourits Poortugaal Aardappelen, Groenten en Fruit B.V., Poortugaal

( 2653 vertoningen )

Bedrijfsprofiel Totaalvers | Polak Mourits Poortugaal Aardappelen, Groenten en Fruit B.V. Poortugaal

AGF, - Aardappelen Groente en Fruit voor grootverbruik - Polak AGF staat voor: Dagvers voor iedere Keuken. Polak AGF is gespecialiseerd in panklare groenten. 

TotaalVERS, een onderneming van Polak Mourits te Poortugaal,  is een regionale leverancier van vers-, convenience en diepvries-producten met daarnaast een compleet servicepakket aan droge kruidenierswaren en non-food. Inspelend op de voortdurend veranderende eisen van de markt hebben wij ons ontwikkeld tot een specialist van formaat en beleveren wij dagelijks onze klanten, die actief zijn in de zorg- en welzijnssector, de horeca en de industrie.


TotaalVERS kan u een breed assortiment aan producten leveren. Van vers tot panklaar tot convenience. En van eenvoudige tot luxe artikelen in het totale spectrum van aardappelen, groenten, fruit, vlees, vis, wild en gevogelte, brood en banket, diepvries, droge kruidenierswaren en non-food. Wij zijn een jonge full service organisatie, die net zo veel aandacht besteed aan de bereiding van onze producten als aan de logistiek en de administratieve afhandeling. 

Samen met u zoeken wij naar oplossingen die passen bij uw vraag of uitdaging. Bij ons krijgt u altijd maatwerk. Naast kwaliteit staan service en flexibiliteit hoog in ons vaandel. 

Onze visie is dat eten een belangrijke bijdrage levert aan het welbevinden van uw gasten en klanten, vooral als zij door bijzondere omstandigheden extra aandacht nodig hebben. Zo zorgt TotaalVERS niet alleen voor een voortreffelijke uitvoering van uw wensen, maar dragen wij ook bij aan de klanttevredenheid van uw gehele organisatie. 

Openingstijden van het bedrijf. Beweeg met de cursor over de vakjes om de tijden te zien.

Openingstijden 0.00u 6.00u 12.00u 18.00u 24.00u
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Deze openingstijden kunnen afwijken op koopzondagen en feestdagen.

Kamer van koophandel: 24266582 0000
Ads by google