Inloggen | Registreren Uw bedrijf toevoegen
Specialtours  Amsterdam

Specialtours , Amsterdam

( 14 vertoningen )

Bedrijfsprofiel Specialtours Amsterdam

Ja, daar staat u dan! U moet een bedrijfsuitje organiseren in Amsterdam voor uw collega's, maar ja: wat moet je dan in vredesnaam gaan doen? Vorig jaar zijn jullie misschien al eens wezen bowlen, of hebben jullie een saaie workshop gehouden. Geen goede herinneringen? Geen nood, want bij ons evenementenbureau bent u op de goede plek. Wij verzorgen en ontzorgen.

Wij organiseren voor u leuke en originele groepsactiviteiten in Amsterdam die u bij ons zo geregeld heeft. Kies uit ons brede aanbod van losse uitjes en complete personeelsuitjes. Of u nou zoekt naar een origineel teamuitje, een actief bedrijfsuitje of een uniek personeelsuitje: u kunt bij ons de meest uiteenlopende activiteiten vinden en direct boeken.

Ons kantoor is gevestigd in hartje Amsterdam en wij bestaan sinds 2007. Sinds deze jaren hebben we al tienduizenden klanten mogen verwelkomen in onze mooie hoofdstad, die wij uiteraard een warm hart toedragen. Naast onze uitgebreide kennis van de stad bent u ook verzekerd van de leukste gidsen en spelbegeleiders die wij zorgvuldig selecteren. Het evenementenvak is een bijzonder vak waarin kundigheid en entertainment nauw verbonden zijn. Onze begeleiders zullen er altijd alles aan doen om van jullie groepsuitje een memorabele dag te maken.

Bekijk onze website met de leukste tips en ideeën voor uw dagje Amsterdam met het bedrijf. Boek een compleet dagarrangement of avondarrangement of bekijk andere leuke programma’s met een eigen thema. Naast onze befaamde stadswandelingen (door o.a. de Jordaan en de Rosse Buurt) organiseren wij ook uw speurtocht of puzzeltocht, dinerspel of een hilarisch en creatief opgezette bedrijfsuitje workshop.

Wenst u een uitje op maat? Neem dan direct contact op met ons hoofdkantoor. Onze collega’s op de boekingsafdeling zitten daar voor u klaar om u de juiste weg te wijzen naar een onvergetelijke dag. 

Specialtours en Events organiseert leuke bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten in Nederland. Bezoek de website www.specialtours.nl of klik direct door naar de Amsterdam website!

Daarnaast bieden wij ook uw georganiseerde vrijgezellenfeest in Amsterdam

Openingstijden van het bedrijf. Beweeg met de cursor over de vakjes om de tijden te zien.

Openingstijden 0.00u 6.00u 12.00u 18.00u 24.00u
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Deze openingstijden kunnen afwijken op koopzondagen en feestdagen.

Kamer van koophandel: 53014561 0000
Ads by google